STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: Εξι απουσίες οι γηπεδούχοι, κομπλέ οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Τζημόπουλος, Κουλούρης (eurokinissi) EUROKINISSI

Με έξι απουσίες θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το βράδυ ενώ ο Κάναντι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί το Σάββατο το βράδυ στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Ατρόμητο και τις δυο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο για διαφορετικούς όμως λόγους.

Οι γηπεδούχοι μετά την επικράτηση τους επί του Παναθηναϊκού και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι παίκτες του ΠΑΣ ολοκλήρωσαν το Σάββατο το απόγευμα την προετοιμασία τους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις αντοχής και κορόιδο και εν συνεχεία διπλό με παιχνίδι τακτικής σε συνδυασμό με στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο στο οποίο όμως έχει έξι σημαντικές απουσίες αφού δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω τραυματισμού στους Κρίζμαν, Σιόντη, Σεργκελασβίλι, Παμλίδη, Ξύδα ενώ εκτός είναι και ο Σκόνδρας που είναι τιμωρημένος.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι ταξίδεψε στα Γιάννινα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Αυστριακό τεχνικό να υπολογίζει στους περισσότερους εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής για να μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από την 3η θέση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της 21ης αγωνιστικής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζοσιμάδες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης και Στρούγγης".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ