STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Περέιρα: "Είμαστε έτοιμοι σε θεωρία και πράξη για το VAR"

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο VAR, λέγοντας πως η διαιτησία είναι θεωρητικά και πρακτικά έτοιμη, περιμένοντας το "πράσινο φως". Τι ανέφερε για τους ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς.

Για το VAR μίλησε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος τόνισε πως η διαιτησία είναι θεωρητικά και πρακτικά έτοιμη, περιμένοντας το "πράσινο φως". Ο ίδιος είπε ότι το μόνο που απομένει για την εφαρμογή του στα ελληνικά γήπεδα είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το VAR στην Ελλάδα: "Πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός. Από πλευράς διαιτησίας είμαστε έτοιμοι σε θεωρία και πράξη και περιμένουμε το πράσινο φως".

Για το αν θα έχουμε ξανά ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς: " Ήταν μια εξαίρεση γιατί θέλαμε ένα πιο υψηλό επίπεδο και χωρίς πολλά λάθη και θέλουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ψάχνουμε λύσεις για να δοθεί και στους Έλληνες διαιτητές να συμμετέχουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έχουν κίνητρο".

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Είναι δύσκολο το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω σύντομα θα υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των μεγάλων ομάδων και να μπορούν οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο, να έρχονται περισσότεροι στα γήπεδα. Έτσι θα έρθουν και περισσότερα έσοδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ