Το βράδυ της Κυριακής ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια μπαράζ που θα κρίνει ποια ομάδα τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Super League.

Έφτασε η ώρα, έστω και αν πέρασαν δυο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της Super League και της Football League, να ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Πλατανιά ή ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη πρώτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ADVERTISING

Οι δυο ομάδες θα συγκρουστούν σε δυο παιχνίδια μπαράζ, την Κυριακή το πρώτο (21:30) στα Χανιά και την Τετάρτη το δεύτερο στο Ηράκλειο, με φόντο την παραμονή στη Super League.

Δυο ομάδες από την Κρήτη οι οποίες στο παρελθόν έχουν υπάρξει μαζί στην πρώτη κατηγορία για τρεις χρονιές και έχουν καλές σχέσεις θα συγκρουστούν εντός αγωνιστικού χώρου διεκδικώντας ο μεν Πλατανιάς την άνοδο στη Super League μετά από ένα χρόνο και ο δε ΟΦΗ την παραμονή του για δεύτερη σερί χρονιά.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν θέλει να αποτελέσει ομάδα ασανσέρ ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία αλλά να συνεχίζει να αγωνίζεται στα σαλόνια.

ADVERTISING

Αγωνιστικά και οι δυο ομάδες δούλευαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες με φόντο τις δυο μάχες των μπαράζ και με σκοπό να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν στη Football League και ο Γιάννης Τάτσης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με τους Λουκίνα και Ρουσσάκη να είναι αμφίβολοι ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Από την άλλη η ομάδα του Ηρακλείου που μπαίνει στο ματς ως φαβορί από τη στιγμή που είναι η ομάδα της Super League έκλεισε τη φετινή σεζόν με μια εξαιρετική πορεία και θέλει να δείξει το ίδιο πρόσωπο και στα δυο παιχνίδια κόντρα στον Πλατανιά ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Χάιμε Βέρα δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδη που είναι τραυματίες.