STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ψάρι στην Πειραϊκή, Ακρόπολη και Πλάκα οι διαιτητές του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής Τομπίας Στίλερ πέρασε απαρατήρητος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ πρόλαβε να χαρεί τις ομορφιές της Αθήνας. Το Sport24.gr καταγράφει πώς κύλησε το Σαββατοκύριακο του Γερμανού και των βοηθών του.

Από τις λίγες φορές που η διαιτησία ενός ντέρμπι στην Ελλάδα πέρασε απαρατήρητη. Ο Τομπίας Στίλερ και οι βοηθοί του Ματίας Γιόλενμπεκ - Κρίστιαν Γκίτελμαν πήραν... καλό βαθμό για την παρουσία τους στο ντέρμπι της Κυριακής (17/2) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η γερμανική τριάδα έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (16/2), μία ημέρα δηλαδή πριν από τον αγώνα στο Φάληρο. Με... ξεναγό τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε οριστεί ως 4ος στο ντέρμπι, βρέθηκαν στην Πειραϊκή και με φόντο τη θάλασσα έφαγαν ψάρι.

Την επομένη το πρωί, την Κυριακή, βρέθηκαν στην Ακρόπολη, γευμάτισαν στην περιοχή, ενώ αργότερα έκαναν μια βόλτα στην Πλάκα. Ο Στίλερ και οι βοηθοί του έμειναν κατενθουσιασμένοι με την πόλη. Όσο για την αναμέτρηση που διηύθυναν; Ήταν προετοιμασμένοι για το τι θα συναντούσαν.

Ο Διαμαντόπουλος, άλλωστε, είχε φροντίσει να τους βάλει στο κλίμα. Σκοπός του Στίλερ ήταν να διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο το ματς, ώστε να μην χρειαστεί να βγάλει κάρτες από νωρίς. Και το πέτυχε. Όλες κι όλες τέσσερις κίτρινες, η πρώτη στο 40'. Το πρωί της Δευτέρας (18/2) πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη Γερμανία...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ