STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Αλλαγές στο πρόγραμμα και Δ.Σ. με τέσσερα θέματα στην ατζέντα

SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ αύριο (20/8) θα γίνει Δ.Σ. της Λίγκας με τέσσερα θέματα στην ατζέντα.

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25 Αυγούστου) και υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με τον τηλεοπτικό χάρτη, αφού υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έχουν βρει στέγη, ενώ μένει να δούμε αν θα έχουμε VAR από την πρεμιέρα, κάτι που φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της πρεμιέρας αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός θα γίνει το Σάββατο (24/8), όμως θα μεταφερθεί για την Κυριακή (25/8), μιας και ο Δικέφαλος παίζει την Πέμπτη (22/8) με την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για τα playoffs του Europa League.

Αυτό φέρνει αλλαγή και στο Άρης - ΟΦΗ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή και θα πάει μια μέρα πίσω, αφού η αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια με εντός έδρας ματς την ίδια ημέρα για τους δυο συμπολίτες. Έτσι, οι κίτρινοι θα παίξουν μια ημέρα νωρίτερα, αφού δεν έχουν πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Δ.Σ. ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Εξάλλου, η Super League ανακοίνωσε πως αύριο (20/8) στις 15:00 θα πραγματοποιήσει Δ.Σ. με τέσσερα θέματα να υπάρχουν στην ατζέντα:

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20/08/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

2/ Επιλογή εταιρείας για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων.

3/ Σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

4/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ