STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - Βόλος, άλλαξε ώρα το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Super League 1: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - Βόλος, άλλαξε ώρα το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Η Super League 1 έκανε και επίσημα γνωστό πως η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Ριζούπολης ενώ η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 19:30.

Η Super League 1 ανακοίνωσε και επίσημα πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Βόλο την Κυριακή (20/12) θα διεξαχθεί και αυτό στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπως αυτό του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, εξαιτίας των εργασιών στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως το ματς Ατρόμητος - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα απ' ότι αρχικά είχε οριστεί και θα γίνει στις 19:30.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, ο αγώνας ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.στο πλαίσιο της 7Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 19:30, στογήπεδο «Γ. Καμάρας»(Ριζούπολη).

Επίσης, ο αγώναςΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣστο πλαίσιο της 7Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις19:30(αντί για τις 20:00)".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ