STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Αίτημα για παρουσία κόσμου στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Super League: Αίτημα για παρουσία κόσμου στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Αίτημα για την παρουσία φιλάθλων στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική των playoffs θα σταλεί προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως συμφώνησε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα 8ης-10ης αγωνιστικής των Play Off.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεως υποβολής ενδιαφέροντος για την ασφαλιστική κάλυψη ποδοσφαιριστών ΠΑE-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά, ώστε οι έλεγχοι COVID-19, βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνίσταται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off.

ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν αιτήματος που έγινε από τον ΟΦΗ ώστε να του επιτραπεί να γίνει με κόσμο το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Κρητικούς να ξεκαθαρίζουν πως αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη διοργάνωση του αγώνα παρουσίας κόσμου στις εξέδρες.

Από τη στιγμή μάλιστα που εγκρίθηκε το αίτημα αυτό από τη Super League, μένει πλέον να ανάψει το πράσινο φως από την υγειονομική επιτροπή που θα πάρει και την τελική απόφαση για την παρουσία ή μη κόσμου στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ".

"Στη συνεδρίαση της Λίγκας ζητήσαμε επίσημα να διοργανώσουμε με φιλάθλους τον τελευταίο εντός έδρας αγώνας μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Εννοείται ότι έχουμε τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού στο αίτημά μας για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Το αίτημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό απ'τις ομάδες. Άμεσα θα κατατεθεί αίτημα προς την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση.

Όπως άλλωστε έχουμε πει εδώ και καιρό, ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα, παρά την πρώτη αρνητική εισήγηση της επιτροπής.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή έστω ενός αγώνα με κόσμο, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελέσει τεστ για τη συνέχεια και φυσικά για όλες τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν", ανέφερε από την πλευρά του ο ΟΦΗ μέσω του γραφείου Τύπου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ