Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις στις ομάδες της Super League, αφού οι υγειονομικές αρχές έδωσαν την έγκρισή τους.

Την προσεχή Δευτέρα (18/05) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Super League για να αποφασιστεί πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, με τα playoffs και τα playouts.

ADVERTISING

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, από την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, οι ομάδες θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις, αφού οι υγειονομικές αρχές έδωσαν την έγκρισή τους. Η απόφαση έχει πάρει ήδη ΦΕΚ και είναι διαδικαστικό το ζήτημα, καθώς έχει αναπτυχθεί πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν οι ομάδες σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κρούσμα.

Από εκεί και πέρα, η πιθανότερη ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος είναι το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, ενώ τα playoffs αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου. Ενδιάμεσα, θα υπάρξει μία κενή ημερομηνία προκειμένου να διεξαχθούν οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των playoffs.

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi