Τα playoffs στη Super League θα αρχίσουν με ειδικές συνθήκες και για τα ΜΜΕ. Μια γενική ιδέα που υπάρχει είναι το κάθε μέσο να έχει έναν διαπιστευμένο για όλη τη σειρά των αγώνων.

Η απόφαση έχει παρθεί και όλα κυλούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Όλα δείχνουν σέντρα 6 με 7 Ιουνίου και το πρωτόκολλο θα είναι αυστηρό. Είναι ξεκάθαρο πως θα μπαίνουν ελάχιστοι στο γήπεδο, οι απολύτως απαραίτητοι δηλαδή για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ADVERTISING

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ο κορονοϊός θα επηρεάσει και την κάλυψη των δημοσιογράφων. Στο Ολυμπιακός - Γουλβς πήραμε μια γεύση, όπου μαζί με τους Άγγλους δημοσιογράφους, οι διαπιστευμένοι δεν ξεπέρασαν τους 45. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα υπάρξει οδηγία προς κάθε σύλλογο, ώστε ακόμη και με τους δημοσιογράφους τα μέτρα να είναι ειδικά.

Για την ακρίβεια, ως μια γενική ιδέα που υπάρχει, είναι το κάθε μέσο να έχει έναν διαπιστευμένο για όλη τη σειρά των playoffs. Αυτό, προκύπτει από το υγειονομικό κομμάτι, που θέλει σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κρούσμα, να είναι πιο κοντά στην ιχνηλάτησή του.

Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες και πηγαίνοντας προς τα playoffs, αλλά εξυπακούεται πως ο αριθμός αυτών που θα μπαίνουν στα δημοσιογραφικά, θα είναι μικρός σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει στην προ κορονοϊού εποχή.

ADVERTISING

Έτσι, το επόμενο βήμα θα είναι τα γραφεία Τύπου των ομάδων, να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους για το πως θα εργαστούν σε αυτό το διάστημα που θα συνοδευτεί από την επανέναρξη των αγώνων.