STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου

Super League: Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου

Το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έκλεισε και το Sport24.gr ρώτησε τους αναγνώστες του για την καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ να βγαίνει πρώτος. Δείτε τα αποτελέσματα.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου και απλά μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου υπάρχει παράταση για τους ελεύθερους. Ειδικά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Δικέφαλο μάλιστα να κάνει δυνατό φίνις με τους Σέρτζιο Ολιβέιρα και Σβέριρ Ίνγκασον.

Αρκετές δυνατές κινήσεις έκαναν και οι Πειραιώτες (πέντε συνολικά τον Ιανουάριο), ενώ η απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ και η επιστροφή του Ουάρντα στον Ατρόμητο έκαναν επίσης ντόρο.

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την καλύτερη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα συγκέντρωσε το 36% των προτιμήσεων του κοινού, ενώ ακολούθησε με 16% ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού. Όσο για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, μάζεψε το 12% των ψήφων και ήρθε τρίτος στις προτιμήσεις.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Super League: Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ