STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Είπε "όχι" στην αναδιάρθρωση, αποφασίζει η ΕΠΟ

ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League ψήφισε κατά της αναδιάρθρωσης με εξαίρεση τον Πανιώνιο και αυτή θα είναι η εισήγηση της στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αρνητική στην αναδιάρθρωση είναι η Super League, η οποία ψήφισε με 13 ναι και 1 όχι, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ, ώστε να παραμείνουν δεκατέσσερις ομάδες και τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι και η εισήγηση της λίγκας στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7, 13:00) για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά η Super League στο σύνολο της θέλει να παραμείνει το πρωτάθλημα με την υπάρχουσα μορφή ενώ μόνο ο Πανιώνιος είπε ναι στην αναδιάρθρωση επειδή η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην τελευταία θέση και με ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μείνει στην κατηγορία.

Αυτό που συζητούν πλέον οι ομάδες είναι πως θα γίνει η συγκεκριμένη εισήγηση και αν θα ισχύσει η περσαινή απόφαση για αγώνα μπαράζ του 13 με τον δεύτερο της Super League 2.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ