STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες των ΠΑΟΚ και Άρη και την ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής. Αμετάβλητη στον ένα βαθμό η διαφορά στην κορυφή, μόνοι πέμπτοι οι κίτρινοι.

Η 20ή αγωνιστική της Super League 1 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με τα ματς σε Τρίπολη, Λαμία και Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία με το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό και η διαφορά στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος παρέμεινε αμετάβλητη.

Ο Δικέφαλος παρέμεινε στη δεύτερη θέση σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Άρης νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κίτρινοι είναι μόνοι στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, καθώς ο ΟΦΗ που μέχρι πρότινος ισοβαθμούσε μαζί τους γνώρισε την Τετάρτη την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο χρονικά εξ αυτών ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο και αύξησε τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 11 βαθμούς. Οι κυανέρυθροι αντίθετα παρέμειναν καθηλωμένοι στην τελευταία (14η) θέση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ