STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Κ19: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ, διπλό στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Super League Κ19: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ, διπλό στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα Νέων της Super League με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 5-0 της ΑΕΛ, τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη με 3-2 και τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Στη σέντρα και το πρωτάθλημα Νέων της Super League με πέντε από τα επτά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο καθώς δύο ματς, το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα είχαν αναβληθεί.

Στα πέντε ματς που έγιναν το Σαββατοκύριακο είχαμε τέσσερις νίκες γηπεδούχων και μόλις ένα διπλό. Ο ΠΑΟΚ που είναι ο πρωταθλητής των τελευταίων ετών μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με πεντάρα επί της ΑΕΛ ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε εκτός εδρας. Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με γκολ στις καθυστερήσεις ενώ ο Άρης έφτασε στην επικράτηση μετά από ανατροπή. Δείτε τι έγινε στα πέντε παιχνίδια.

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0: ΜΕ ΑΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ με τον αέρα πρωταθλητή. Στο πρώτο μέρος μπορεί οι παίκτες των Γκαρσία-Σνάουτσερ να απείλησαν χωρίς να σκοράρουν αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν πέντε γκολ με την είσοδο του Κωνσταντέλια στο ημίχρονο αν είναι καθοριστική.

Ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ στο 50' για να έρθει ο Αβεντισιάν στο 65' και να κάνει το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 75' ο Γκορντεζιάνι πήρε την ασίστ από τον Κωνσταντέλια και έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Κωνσταντέλια να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε ο Γκορτεζιάνι στο 86' μετά από ατομική ενέργεια.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου (68’ Κουλιεράκης), Μανωλιούδης, Τάχατος, Αβεντισιάν, Γιαξής, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (61’ Σπυράκος), Πανίδης, Κουλούρης (46’ Κωσνταντέλιας), Γκορτεζιάνι (86’ Κουτεντάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3: Ο ΤΖΑΒΙΔΑΣ... ΚΕΡΝΟΥΣΕ, Ο ΗΛΙΑΔΗΣ... ΕΠΙΝΕ

Στην Τρίπολη έγινε ίσως το καλύτερο ματς της 1ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με 3-2 και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστές για το τριφύλλι ήταν ο Ηλιάδης με τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και ο Τζαβίδας που έδωσε δύο ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Καρβούνη μετά από ωραία συνεργασία Αθανασακόπουλου-Τζαβίδα και ασίστ του τελευταίου. Στο 37' και πάλι ο Τζαβίδας βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, την άνοιξε στον Ηλιάδη ο οποίος και έκανε το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Κωστέα στο 49' από κοντά.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και λίγο μετά το 70' ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιάδης που έκανε το 3-1. Ο Αστέρας μπόρεσε να μειώσει στο 84' με πέναλτι του Θεοδωρίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καραγιαννίδης, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης (78′ Ανανιάδης), Προύντζος (85′ Αντωνάκης), Γουσέτης (46′ Χριστόπουλος), Γεωργακόπουλος (55′ Καλογερόπουλος), Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος, Ζουγλής (46′ Κωστέας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας (59’ Λαζαρίδης), Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης, Κρυπαράκος (83’ Κωστόπουλος), Καρβούνης (83’ Πουλιανός), Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (66’ Φρόκου).

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 2-1: ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχτηκε τη Λαμία και έφτασε στη νίκη με ανατροπή στο σκόρ μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 40 με τον Βλαχομήτρο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 70' λόγω αποβολής του Αναγνωστόπουλου και στη συνέχεια ο Άρης κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να κάνει την ανατροπή. Στο 82’ ο Μπακούτσης έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 85’ ο Τσαγκαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους κίτρινους.

ΑΡΗΣ: Παρίσης, Κατσουλιδης, Τσαγκαλίδης, Βασιλόπουλος, Σαλιάρης (78' Δασκαλάκης), Πάγκος, Μαρμάριδης, Μπακούτσης, Σπαρτιάτης (43' Μανεσίδης), Καλαϊτζης (46' Τσαπακιδης), Κριμιτζάς (60' Ζησοπουλος).

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Γεωργούσης (87΄ Δαβής), Γιαννακάκος, Σεντής, Μπαγινέτας (70΄ Τσάρας), Τρούμπουλος, Τασιούλας (60΄Κίμπια), Λαμπρόπουλος (60΄ Χύσκα), Αναγνωστόπουλος, Αλτάνης (70΄ Πέλκας), Βλαχομήτρος.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0: ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν σε μια αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ. Ο Φωτιάδης ήταν ο "χρυσός" σκόρερ του ΟΦΗ με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης (75’ Αποστολάκης), Γαιτάνης (75’ Βιτώρος), Γωνιωτάκης (60’ Χνάρης), Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Σαβουϊδάκης, Λέλεκας, Σκέντζος (60’ Μπερικάκης), Μπέρκης, Κορνηλάκης (λ.τ. Φωτιάδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Παναγιωτίδης (77’ Ντούκας), Μπελεβώνης (91’ Κρανιώτης), Σκόνδρας, Παπανικόπουλος (46’ Δημητρίου), Βασίλας (46’ Λαμπρίδης), Λαζαρίδης, Δήμος, Τσάκνης (64’ Τρομπούκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-0: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ

Στο μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή ο Αστέρας πήρε μια δύσκολη νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να σκοράρει στο 81' με τον Ανθουλάκη το γκολ που της έδωσε τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-0

ΠΕΜΠΤΗ 8/10

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 3

2. Παναθηναϊκός 3

3. Άρης 3

4. Ατρόμητος 3

5. ΟΦΗ 3

6. ΑΕΚ 0

7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 0

8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0

9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

10. ΑΣΤΕΡΑΣ 0

11. ΛΑΜΙΑ 0

12. ΒΟΛΟΣ 0

13. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0

14. ΑΕΛ 0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ