ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Κουλούρης 3 γκολ πάνω από τον Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΣΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Κουλούρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης έφτασε τα έντεκα γκολ σε 12 συμμετοχές στη Super League, ενώ ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παρότι έβαλε και αυτός γκολ την Κυριακή (9/12), βρίσκεται στο -3. Δείτε την κατάταξη με τους πρώτους σκόρερ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης σημείωσε δύο γκολ την Κυριακή (9/12) στο νικηφόρο 4-2 του Ατρόμητου απέναντι στον Άρη (είχε και μία ασίστ), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, και έφτασε τα έντεκα τέρματα! Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου (ανήκει στον ΠΑΟΚ) διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και μάλιστα αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.

Εκεί βρίσκεται ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 2-1 σε βάρος της ΑΕΛ πήγε στα οκτώ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Έρικ Γέντρισεκ της Ξάνθης και ο Έκι Πόνσε της ΑΕΚ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 2-0 της Ένωσης απέναντι στη Λαμία, το Σάββατο (8/12). Πιο κάτω, με έξι τέρματα, συναντάμε τον Γιώργο Μασούρα του Πανιωνίου και τον Χαμζά Γιουνές του Άρη, ο οποίος στον αγώνα με τον Ατρόμητο έχασε πέναλτι.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

11

Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος)

8

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

7

Έκι Πόνσε (ΑΕΚ)

Έρικ Γέντρισεκ (Ξάνθη)

6

Γιώργος Μασούρας (Πανιώνιος)

Χαμζά Γιουνές (Άρης)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ