STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Οι "7" μπλόκαραν την προκήρυξη του πρωταθλήματος

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασαν από τη γενική συνέλευση της Super League για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την Τετάρτη (2/9) με την ελπίδα να έχει βρεθεί λύση.

Στον αέρα είναι η έναρξη της Super League για τη σεζόν 2020-21 καθώς η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (31/8) Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για την Τετάρτη (2/9) καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασαν και δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Συγκεκριμένα απουσίασαν οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι η έβδομη ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν "παρών" λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Να θυμίσουμε πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρόταση από τη "NOVA" αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και υπογραφές με τις άστεγες ΠΑΕ που είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σχοινί όπως είχαν τονίσει και σε παλιότερη συνεδρίαση. Όπως επίσης και το γεγονός πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν τραβήξει το δικό τους δρόμο έχοντας φτιάξει τα δικά τους κανάλια.

Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη (2/9) δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα αναβολή και το πρωτάθλημα να πάει όλο και πιο πίσω.

H ανακοίνωση της Super League:

Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ