STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Συνάντηση με Αυγενάκη για... κόσμο στα γήπεδα

Super League: Συνάντηση με Αυγενάκη για... κόσμο στα γήπεδα

Την Τετάρτη (3/6) το μεσημέρι ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και θα τεθεί επί τάπητος η πρόταση για παρουσία κόσμου σε playoffs και playouts.

Από την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη της Super League ο ΟΦΗ είχε κάνει πρόταση για παρουσία κόσμου στα playoffs και playouts και συγκεκριμένα 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής έγινε αναλυτική παρουσίαση αυτή της πρότασης και η Super League αποφάσισε να την υιοθετήσει και να την καταθέσει στο αρμόδιο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση που θα πάρει την οριστική απόφαση.

Ενδιάμεσα οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν παρουσιάσει κατ' ιδίαν και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όταν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την πρόταση τους.

Η Super League αιτήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό και αυτή ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη (3/6) στις 12:00 στο Υπουργείο. Σε αυτή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Ηλίας Πουρσανίδης (ο οποίος κατέθεσε την πρόταση για να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα) μαζί με τον πρόεδρο της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου θα αναλύσουν τεκμηριωμένα το όλο θέμα στους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πιο σημαντική συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα και εν συνεχεία θα υπάρξει η όποια απόφαση από την υγειονομική επιτροπή και η πρόταση στην κυβέρνηση που θα ανακοινώσει την απόφαση της.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Super League έκανε το αίτημα για τη συνάντηση αυτή την Δευτέρα και η απάντηση της κυβέρνησης και το "κλείσιμο" του ραντεβού των δύο πλευρών ήταν άμεσο.

Επίσης την Τετάρτη στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ