STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Τη Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, Δ.Σ. (eurokinissi) EUROKINISSI

H Super League ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (18/5, 15:00) θα διεξαχθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Εκλέγεται αναπληρωτής πρόεδρος.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε την Τρίτη (12/5) λίγο μετά από την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League ότι επίκειται νέα την επόμενη Δευτέρα (18/5), από την οποία θα κριθεί η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (15/5) η διοργανώτρια αρχή. Πλέον, όλα τα φώτα στρέφονται στην τηλεδιάσκεψη της προσεχούς Δευτέρας. Παράλληλα θα εκλεχθεί και αναπληρωτής πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την επιθυμία να διαδεχθεί τον Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Super League μόνο εφόσον έχει τη στήριξη Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα συζήτησαν γι' ακόμη μεγαλύτερη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια, μη απόδοση του 5% στην ΕΠΟ, διοχέτευση μέρους του ποσού της UEFA και ποσοστό από το στοίχημα. Η συζήτηση για τα τηλεοπτικά.

Την απόφαση για την αντίδραση σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος σε ομάδα της Super League έλαβαν ο ΕΟΔΥ με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης (14/5). Όπως ανακοινώθηκε προς τον διευθυντή αγωνιστικού της Super League το άτομο που θα προσβληθεί από τον κορονοϊό θα τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα θ' απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το ίδιο το κλαμπ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 18/05/2020 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ.

2/ Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14, κανονικής περιόδου πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

3/ Συνέχιση πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και σχετικά συναφή ζητήματα.

4/ Διάφορα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ