STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Super League Interwetten

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Super League Interwetten

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην Τούμπα στο πρώτο χρονικά ματς για την 1η αγωνιστική της νέας Super League Interwetten ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά το απόγευμα της Παρασκευής (4/9) η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στην Super League Interwetten, με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός να ορίζεται για την πρεμιέρα αλλά να παίρνει αναβολή ελέω της αναμέτρησης των δύο ομάδων στον τελικό του Κυπέλλου και τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας (11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου):

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης - Λαμία

Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Βόλος

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

* Το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 Σεπτεμβρίου τον τελικό του Κυπέλλου (στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), με την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου να είναι μία πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του.

* Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με τον ... και οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή (12 και 13 Σεπτεμβρίου), με τη Super League να έχει κάνει δεκτό το αίτημά του Δικεφάλου λόγω του νοκ-άουτ αγώνα με την Μπενφίκα στις 15 Σεπτεμβρίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

* Ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν θα πάρει μέρος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ο ΠΑΣ στις πρώτες δύο και για αυτό το λόγο η Super League όρισε τις δύο ομάδες να παίξουν μεταξύ την 1η αγωνιστική.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ