STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ζήτησαν εφαρμογή του νόμου

SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 1 ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου στην περίπτωση που αποδειχθούν παρατυπίες, μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Ολυμπιακός έριξε στην κουβέντα του διοικητικού συμβουλίου της Super League, που έγινε την Πέμπτη (12/12), το θέμα με τις πιθανές σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο πρόεδρος της θρακιώτης ΠΑΕ, Αριστείδης Πιαλόγλου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αίθουσα μετά τον διάλογο με τον Αλέξη Κούγια, ενώ μετά το τέλος του Δ.Σ., οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου στην περίπτωση που αποδειχθούν παρατυπίες

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, ανέφερε: " Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση και αυτό που έχω να πω, είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος όσο σκληρός κι αν είναι. Αν και εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό, τότε φυσικά πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι".

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: "Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και ν’ αποφασίσει βάσει των στοιχείων που θα της δοθούν. Αν βρεθούν στοιχεία, τότε πρέπει οι αποφάσεις να είναι γρήγορες και η δικαιοσύνη ν’ αποφανθεί…".

Θέση πήρε και ο ΟΦΗ για το θέμα, αναφέροντας: "Σεβόμαστε απόλυτα το νόμο. Δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε την υπόθεση. Θέλουμε να περιμένουμε την απόφαση από την ΕΕΑ, η οποία πρέπει να βγει άμεσα γιατί όσο καθυστερεί τόσο περισσότερο κακό προκαλεί σε όλους μας και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο θέμα της συνιδιοκτησίας εμείς είμαστε πάγια αντίθετοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκαγκάτσης: "Ο Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη"
Ο Μαρινάκης στη Λίγκα για ΠΑΟΚ - Ξάνθη
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ