Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί την προσεχή Πέμπτη (22/08) με τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με θέμα συζήτησης τη βία στα γήπεδα.

Έπειτα από την -προγραμματισμένη για σήμερα στις 16:00 στο Υφυπουργείο- ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της βίας με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει σειρά συναντήσεων με τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου θα υπάρξει σύσκεψη, παρουσία των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2, ενώ την Παρασκευή 23 Αυγούστου ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί με τους δημοσιογραφικούς φορείς, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ και ακολούθως, τις επόμενες ημέρες, με τους επικεφαλής των ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο 24 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, με πολλά ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά, όπως για παράδειγμα το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 5+2 ομάδων της Super League 1.

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi