ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ και τα highlights της 5ης αγωνιστικής (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (29/9) και την Κυριακή (30/9) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Η 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο με 14 γκολ και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Επτά αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" με 1-0 να ξεχωρίζει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το παιχνίδι ΑΕΛ - Παναιτωλικός και το "διπλό" της ομάδας του Δέλλα με 1-0.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "πράσινοι" επικράτησαν του συνόλου του Γιάννη Πετράκη με ανατροπή. Τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ, 3-1.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη νίκη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 3-0.

Την Κυριακή, ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" έφυγαν με το "διπλό" χάρη στο τελικό 2-0.

Επόμενο παιχνίδι, χρονικά, ήταν αυτό του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στη Βοιωτία. Οι Περιστεριώτες σκόραραν δύο "τεμάχια", πήραν τους τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, παρέα με τον ΠΑΟΚ.

Σπουδαία νίκη έκανε και ο Άρης με 2-0 στα τελευταία λεπτά της μάχης του με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Ερέρα χρειάστηκε να φτάσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για να βρει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10

ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ