STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το "αφού βουτάει" του Κόρμπου στην αποβολή του Μιλόγεβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Νέναντ Μιλόγεβιτς αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λιγότερα από τρία λεπτά στο Πανιώνιος - Άρης και ο αρχηγός των κυανέρυθρων, Παναγιώτης Κόρμπος, έλεγε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του: "Σωστή είναι, αφού βουτάει".

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Super League 1 και ο Νέναντ Μιλόγεβιτς αποβλήθηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Δέχθηκε, μάλιστα, τις δυο κίτρινες μέσα σε λιγότερο από τα τρία λεπτά. Η πρώτη ήταν 13 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για φάουλ στον Χαβιέρ Ματίγια, η δεύτερη ήλθε μετά από δυόμιση λεπτά καθώς βούτηξε για να πάρει ένα φάουλ αλλά όπως φάνηκε και στο ριπλέι δεν υπήρξε καμία επαφή.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ιστορικού, Παναγιώτης Κόρμπος, φάνηκε από την κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς να λέει "Σωστή είναι, αφού βουτάει" θέλοντας να τονίσει την απερισκεψία του συμπαίκτη του.

Στο 62ο λεπτό έγινε η ίδια φάση, σε επίθεση του Άρη όμως. Ο Μπρούνο Γκάμα έπεσε μέσα στην περιοχή, ζητώντας πέναλτι, δεν υπήρχε όμως τίποτα όμως και ο Μανούχος περίμενε το VAR. Θα έπρεπε να υποδείξει τη δεύτερη κίτρινη και στον Ισπανό για θέατρο όπως λίγη ώρα νωρίτερα στον Μιλόγεβιτς αλλά δεν το έκανε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ