STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το poll της Marca για την κορυφαία ελληνική ομάδα: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ

Το poll της Marca για την κορυφαία ελληνική ομάδα: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, Marca, διεξάγει poll για τη μεγαλύτερη ομάδα σε κάθε χώρα. Για την Ελλάδα έχει συμπεριλάβει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Δείτε ποια ομάδα προηγείται.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα σε κάθε χώρα (σε συνάρτηση τίτλων, ιστορίας και τρέχουσας φόρμας); Αυτή είναι η ερώτηση που απευθύνει μέσω poll στους αναγνώστες της η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, Marca. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα, ανάμεσα στις Γερμανία, Αργεντινή, Βέλγιο, Βραζιλία, Κολομβία, Κροατία, Αίγυπτος, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μαρόκο, Μεξικό, Ολλανδία, Πορτογαλία, Αγγλία, Σερβία, Ιράν, Τουρκία, Σκωτία, Ρωσία, Ουρουγουάη και ΗΠΑ.

Για τη χώρα μας έχουν συμπεριληφθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμπεριληφθεί). Ο αριθμός των ομάδων προς επιλογή δεν περιορίζεται στις τρεις, καθώς σε άλλες χώρες συναντάμε δύο, σε άλλες τέσσερις, μέχρι και πέντε.

Στην Ελλάδα προηγούνται οι "ερυθρόλευκοι" με 62%, ακολουθεί το "τριφύλλι" με 27% και τρίτη η Ένωση με 11%, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από 235.000 αναγνώστες!

Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στη σελίδα της Marca και να συμμετέχετε στο poll, αλλά να δείτε και ποιες ομάδες προηγούνται στις άλλες χώρες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ