ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και το ΟΦΗ-ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΑΚΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΑΚΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέα σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για να αποφασίσουν για την αναβολή ή όχι των των αγώνων Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Δεν πάρθηκε απόφαση στη συνεδρίαση της Παρασκευής που έγινε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αναβολή των αγώνων Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ-ΑΕΚ αλλά η διεξαγωγή τους παραμένει στον αέρα και όλα θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο το μεσημέρι σε νέα σύσκεψη που θα γίνει ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς.

Άπαντες θα περιμένουν να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα και να έχοντας και τα νέα δεδομένα στα χέρια τους το Σάββατο το μεσημέρι να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Οι εκτιμήσεις για τον καιρό αναφέρουν πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την πρωτεύουσα το Σάββατο το απόγευμα και είναι αρκετά πιθανό ο αγώνας στο ΟΑΚΑ να οδηγηθεί σε αναβολή.

Όσο για το ματς του Ηρακλείου αναμένεται να αποφασίσει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη σέντρα (20.30) ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ