ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το στιγμιότυπο της χρονιάς: Οπαδοί του Απόλλωνα και του Πανιωνίου πανηγύριζαν μαζί

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Απόλλων - Πανιώνιος, οι οπαδοί της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" πλησίασαν αυτούς των φιλοξενούμενων και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πανηγυρίζουν μαζί. (VIDEO)

Μια υπέροχη σκηνή διαδραματίστηκε στη Ριζούπολη, αφού ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο διαιτητής Φωτιάδης σφύριξε τη λήξη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει επικρατήσει με 2-0 χάρη στα γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι και λίγο μετά οι οπαδοί της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" πλησιάζουν εκείνους των φιλοξενούμενων και ξεκινούν όλοι μαζί να φωνάζουν συνθήματα.

Οι υποστηρικτές των δύο ομάδων έκαναν αναφορά στις προσφυγικές τους ρίζες και πανηγύριζαν μαζί. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν σηκώσει πανό, στο οποίο γινόταν αναφορά στο εξής: "Στις φωτογραφίες των παπούδων σου, θα δεις και τους δικούς μου". Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ