STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαθμολογία Super League: Η κατάταξη μετά την 21η αγωνιστική

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Βόλο ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη.

Με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής είχαμε αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, αφού ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Βόλο ανέβηκε στην κορυφή.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ και έφτασε τους 34 βαθμούς και έχει εδραιωθεί πλέον στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το κυρίως μενού της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 διεξήχθη την Κυριακή με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Η Ξάνθη με τον ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 σε ένα αποτέλεσμα που άφησε ανοικτή τη μάχη για την εξάδα των play offs.

Μεγάλες νίκες πήραν και οι δύο ουραγοί. Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στον Άρη με τους κιτρινόμαυρους να μένουν πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Οι αγώνες της Κυριακής ολοκληρώθηκαν με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Εκεί η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 σε ένα αποτέλεσμα που άφησε και τους δύο χαμένους.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστική ολοκληρώθηκε στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 25/01

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή 26/01

Ξάνθη - ΟΦΗ 2-2

Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-0

Παναιτωλικός - Άρης 2-0

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-0

Δευτέρα 27/01

ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0

Λαμία - Αστέρας 1-1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ