STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΛ 0-0: Τέλος τα όνειρα για εξάδα

Βόλος - ΑΕΛ 0-0: Τέλος τα όνειρα για εξάδα

Ο Βόλος και η ΑΕΛ έμειναν ισόπαλοι με 0-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα αποτέλεσμα το οποίο θέτει και τις δύο ομάδες εκτός της "μάχης" για τα play-off της Super League.

Ο Βόλος υποδεχόταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστικό στόχο το τρίποντο. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι αμφότερες εξάντλησαν τις πιθανότητες τους για τα play-off.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, χωρίς βέβαια να καταφέρουν να σκοράρουν και το γκολ που θα διατηρούσε τα όνειρα τους ζωντανά.

1. ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΑΕΛ, ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΒΟΛΟΣ

Με μάχες στο κέντρο και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ορίσουν το δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση ξεκίνησε το ματς ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΛ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις στην εστία του Γκαραβέλη, εμφανίζοντας αδυναμία στην τελική πάσα.

Από την άλλη, ο Βόλος επιδίωξε να τρέξει στην αντεπίθεση, κάτι που συναντούσε την υψηλή πίεση των φιλοξενουμένων, αναγκάζοντας τον σε αρκετά λάθη. Το παιχνίδι δεν απέκτησε ρυθμό μέχρι το 35ο λεπτό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν τα "ηνία" της αναμέτρησης.

Στα τελευταία λεπτά, Βόλος και ΑΕΛ προσπάθησαν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο, με την μπάλα να μεταφέρεται από την μία περιοχή στην άλλη, όμως οι δύο άμυνες αντιδρούσαν σωστά όταν χρειαζόταν.

2. ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά, στο 11ο λεπτό ο Τόρζε βρήκε χώρο και χρόνο μπροστά από την εστία του Γκαραβέλη, χωρίς να κάνει καλό τελείωμα. Στο 25ο λεπτό ήταν σειρά του Βόλου να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Κάσες να κάνει ένα σουτ, το οποίο δεν ανησύχησε αρκετά τον Κρίστινσον.

Στο 41ο λεπτό, όμορφη συνεργασία των παικτών των γηπεδούχων, έδωσε την ευκαιρία στον Ζοάο να πατήσει περιοχή με καλές προϋποθέσεις, αλλά το κακό του κοντρόλ έδωσε την κατοχή στην ΑΕΛ, η οποία έτρεξε στην αντεπίθεση με τον Τόρζε να καθυστερεί και να βγάζει σέντρα, η οποία κόπηκε εύκολα από τον Τσίκα.

3. Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΕΓΕΙΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος ήταν εκείνος που αποφάσισε να ρισκάρει. Αυτό φάνηκε από την αλλαγή με τον Τόρες. Πράγματι την πρωτοβουλία των κινήσεων πήραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους φιλοξενουμένους καθώς έμειναν και με 10 παίκτες, αφού ο διαιτητής είδε το VAR και έκρινε ότι το μαρκάρισμα του Μάρκοβιτς στον Κάσες άξιζε την κόκκινη κάρτα. Η ΑΕΛ πάτησε περιοχή και είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 61ο λεπτό. Ο Τσίκα έκανε ένα λάθος, ο Τόρζε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του, σούταρε, όμως ο Γκαραβέλης απομάκρυνε.

4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ

Μπορεί ο Βόλος να είχε τον έλεγχο της μπάλας, όμως εμφάνιζε σημαντικές δυσκολίες στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Κρίστινσον. Από την άλλη, η ΑΕΛ δεν εμφάνισε σε κανένα σημείο του αγώνα τη διάθεση να ρισκάρει.

Οι γηπεδούχοι είχαν και μία απίστευτη ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό ο Γέντρισεκ γύρισε την μπάλα στην περιοχή. Εκεί περίμενε ο Τσίκα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από πάρα πολύ κοντά, όμως την έστειλε ψηλά δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φέρουν την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, χωρίς κάποιο ωστόσο αποτέλεσμα και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ