ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μάντζιο ο Απόλλων Σμύρνης, εκτός ο Μανόιλοβιτς στον Πανιώνιο

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοντεαγούδο δεν έχει στη διάθεση του για το ματς του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο τον Μάντζιο ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί με βασικό τον Κότνικ αντί του Μανόιλοβιτς.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο ψάχνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον τεχνικό της ομάδας της Ριζούπολης Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μάντζιου για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πανιωνίου αφήνοντας εκτός τον έμπειρο επιθετικό.

Αντίθετα στην 18άδα επανήλθε και πάλι ο Τζανετόπουλος που είχε πάει καλά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αστέρα. Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους:

Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Την πρώτη του νίκη θα ψάξει στη Ριζούπολη και ο Πανιώνιος αφού η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τον Μανόιλοβιτς που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" και κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Κότνικ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Ριζούπολη. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Ζοσέ Ανιγκό, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Νίκας, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ