ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μάβραϊ ο Άρης, εκτός οι Σάλας και Καλτσάς στον Αστέρα

Χωρίς Μάβραϊ ο Άρης, εκτός οι Σάλας και Καλτσάς στον Αστέρα
MOTIONTEAM

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Αστέρα καθώς ο Μάβραϊ έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας. Εκτός για τους Αρκάδες οι Καλτσάς και Σάλας.

Χωρίς τον Μάβραϊ θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο Άρης την Κυριακή το βράδυ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας ενώ πλην αυτού ο Πάκο Ερέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Οι 18 παίκτες της αποστολής είναι οι: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλες, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντες, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες τώρα μετά την πρώτη τους νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν αν μπορούν τη νίκη με τον Σάββα Παντελίδη να μην έχει στη διάθεση του τους Λούκας Σάλας και Νίκο Καλτσά ενώ εκτός σε ένα ακόμη ματς έμεινε ο Τασουλής.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Μαρτίνες, Κώτσιρα, Βλάχο, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδη, Φερνάντες, Μπαστιανό, Μανιά και Δουβίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ