ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ο Παναιτωλικός, εκτός ο Κρνέτα στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός, Κυριακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο τον Λεβαδειακό με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Δυο ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αναμετρούνται το Σάββατο το απόγευμα με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και τις δυο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Τραϊανού Δέλλα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου να έχει διαθέσιμους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Στην βρίσκονται οι Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Μαρινάκης, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Έρικσον, Μανά, Βασιλούδης, Πάουλο, Μασουρέκ, Μοράρ, Ντίας, Ουίλιαν, Λουσέρο, Καμαρά.

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΡΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός μετά την ήττα του από τον Ατρόμητο θέλει και αυτός να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην προσπάθεια αυτή ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κρνέτα.

Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την Παρασκευή το απόγευμα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου και η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλεού, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ