ΕΛΛΑΔΑ

Άλλαξε ώρα το πρώτο μπαράζ Πλατανιά - ΟΦΗ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την μετακίνηση της ώρας του πρώτου παιχνιδιού των μπαράζ μεταξύ Πλατανιά και ΟΦΗ την Κυριακή (19/5) από τις 19.00 στις 21.30.

Αλλάζει η ώρα του πρώτου αγώνα μπαράζ μεταξύ Πλατανιά και ΟΦΗ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (19/5) στα "Περιβόλια". Το παιχνίδι, λοιπόν, αντί 19.00 θα ξεκινήσει στις 21.30 το βράδυ.

Η ΕΠΣΗ είχε ζητήσει από την ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (17/5) να γίνει το παιχνίδι στις 16.30, εξαιτίας πολιτικής συγκέντρωσης του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πόλη των Χανίων την ίδια μέρα στις 19.00.

Ο Πλατανιάς και αυτός με τη σειρά του έστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία, με το οποίο επιθυμεί την έναρξη του αγώνα στις 21.00, καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές στις 16.30, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Η ΕΠΟ κατανοώντας ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την ταυτόχρονη διεξαγωγή του παιχνιδιού με την πολιτική συγκέντρωση πήρε την απόφαση για την εκκίνηση του παιχνιδιού στις 21.30. Απέρριψε την πρόταση να γίνει το ματς νωρίτερα, αφού η λήξη του θα συνέπιπτε με την έναρξη της προαναφερθείσας συγκέντρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τζήλος και Κομίνης σφυρίζουν στα μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιά
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ