ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Οι εμπρηστικές δηλώσεις απαξιώνουν περισσότερο το ποδόσφαιρο"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος,  δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η
οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019. EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις και δηλώσεις παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι συντελούν στην όξυνση περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις και δηλώσεις παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι συντελούν στην όξυνση περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος. Μεταξύ άλλων, ζητά αυτοσυγκράτηση, συναίνεση και προστασία του προϊόντος.

Η αναλυτική δήλωσή του:

"Οι εμπρηστικές και απαξιωτικές δηλώσεις/ανακοινώσεις παραγόντων και ΠΑΕ δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος βελτίωσης στο ποδόσφαιρο και ασφάλειας στα γήπεδα. Δεν βοηθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας και της επιστροφής των φιλάθλων και των οικογενειών στις εξέδρες. Συντελούν μονάχα στην όξυνση και στην καλλιέργεια περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος.

Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι η ποδοσφαιρική κοινωνία οφείλει να αυτοσυγκρατείται και να σταματήσει να «πυροβολεί τα πόδια της». Να υπακούει και να σέβεται τους νόμους και το κανονιστικό πλαίσιο. Να προστατεύει το άθλημα, ώστε να αποκτούν υπεραξία τόσο οι ομάδες όσο και οι ποδοσφαιριστές.

Η ευρύτερη κοινωνία απαιτεί συνεργασίες και συναίνεση, στο δρόμο προς την ανάκαμψη και την πρόοδο. Καλώ όλους να αναλογιστούν και να επωμιστούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ