ΕΛΛΑΔΑ

Ενδιαφέρον από Σκωτία για Χαλκιαδάκη

FOOTBALL LEAGUE / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
Χαλκιαδάκης EUROKINISSI SPORTS

Ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Σκωτίας έκανε κρούση στον Μηνά Χαλκιαδάκη ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Λαμία και Παναιτωλικός έχουν στη λίστα τους τον 23χρονο επιθετικό.

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Μηνάς Χαλκιαδάκης παρά την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από την ομάδα των Χανίων.

Το προηγούμενο διάστημα άλλωστε το όνομα του είχε παίξει και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τους Κρητικούς και να τον έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του, ενώ τον 23χρονο επιθετικό έχει τσεκάρει και ο Γιώργος Δώνης.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν πως ο Χαλκιαδάκης δέχθηκε κρούση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σκωτίας ενώ και ομάδες από Σκανδιναβικές χώρες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ο 23χρονος επιθετικός ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τον ΑΟΧ Κισσαμικό με 26 εμφανίσεις και εννιά τέρματα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από το εξωτερικό όσο και της Super League.

Παράλληλα και δυο ομάδες της Super League, οι Λαμία και ο Παναιτωλικός, έχουν προσεγγίσει τον νεαρό επιθετικό ο οποίος ετοιμάζεται για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ