ΕΛΛΑΔΑ

Επίκεντρο η βία στην συνάντηση Αυγενάκη με Φούσεκ, Γραμμένο και Λυσάνδρου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με ΕΠΟ και Super League 1, με κεντρικό άξονα της συζήτησης το ζήτημα της βίας και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με ΕΠΟ και Super League 1 κράτησε πάνω από τρεις ώρες και βασικό θέμα συζήτησης ήταν η βία και η καταπολέμησή της. Οι συζητήσεις τους δεν σταματούν εδώ και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, διότι το θέμα είναι κομβικής σημασίας

Μετά το πέρας της συνάντησης του κ. Αυγενάκη με τους κ.κ. Φούσεκ (FIFA), Γραμμένο (ΕΠΟ) και Λυσάνδρου (Super League), το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν, είναι ότι ο αγώνας κατά της βίας είναι κοινός και διαρκής. Ο διάλογος ξεκίνησε με καλή πίστη, καθαρές προθέσεις και θα συνεχιστεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ