ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση οπαδών σε καφετέρια πίσω από τη Λεωφόρο

Επίθεση οπαδών σε καφετέρια πίσω από τη Λεωφόρο

Επίθεση οπαδών σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη. Εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για αντίποινα από το περιστατικό τραυματισμού οπαδού του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα.

Συνεχίζεται η βεντέτα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μετά το περιστατικό τραυματισμού οπαδού του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα, όπου του επιτέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας αυτή την φορά απέναντι από την ΓΑΔΑ και πίσω από το γήπεδο το Παναθηναϊκού στη Λ. Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, περίπου 20 λεπτά μετά τις 10 το πρωί, ομάδα 10 ατόμων εισέβαλαν στην καφετέρια του θύματος επί της οδού Κόνιαρη και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Για το περιστατικό διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Το Sport24.gr ανοίγει τον φάκελο "Ωμή βία στα ελληνικά γήπεδα και σεξισμός στη συνθηματολογία", δίνοντας τον λόγο σε ειδικούς απ' όλους τους κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς. Οι Γιάννης Πανούσης, Γιάννης Μπουρούσης, Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, Δώρα Παντέλη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μπαντής, Λέων Ναρ, Ζωή Δημητράκου, Γιώργος Βασιλειάδης και Βασίλης Παπακωνσταντίνου σχολιάζουν το θέμα.

Πηγή: news247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ