Ο παλιός παίκτης του Αιγάλεω και νυν μάνατζερ, Γιάννης Σκοπελίτης, επιτέθηκε σε υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγο πριν από το τέλος του αγώνα της Κ17 με τον Πανιώνιο για ασήμαντη αφορμή.

Την Πέμπτη (13/8) η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού τέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο πλαστικό γήπεδο του "Γ. Καλαφάτης" (νίκη 4-1 των γηπεδούχων). Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, Γιάννης Σκοπελίτης.

ADVERTISING

Παρακολουθούσε το παιχνίδι μέσα από τα κάγκελα μαζί με άλλον γονέα, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, ένας υπάλληλος του "Γ. Καλαφάτης" ζήτησε και από τους δύο να περάσουν έξω από τα κάγκελα. Ο γονιός το έπραξε, αλλά ο Σκοπελίτης του είπε: "Άσε μας ρε φίλε, δέκα λεπτά θέλει ακόμα".

Ο υπάλληλος του "τριφυλλιού" του ζήτησε ξανά να περάσει έξω από τα κάγκελα, όταν ο Σκοπελίτης μπροστά σε αυτόπτεις μάρτυρες, εξερράγη και του επιτέθηκε με γροθιά. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι.

ADVERTISING

Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, ωστόσο, το συμβάν έλαβε τέλος και ο Σκοπελίτης, αναγνωρίζοντας το λάθος του, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Κίνηση που έριξε τους τόνους και εκτόνωσε τη διάθεση για πιθανή συνέχεια με μηνύσεις κλπ.