ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλή προς το νεαρό Κωνσταντίνο Μακρή ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ομάδας της Λάρισας.

Το διαιτητικό δικαστήριο κατά την τελευταία σου συνεδρίαση και ανάμεσα στις αποφάσεις που έβγαλε εξέδωσε και αυτή για την οφειλή της ΑΕΛ προς τον νεαρό Κωνσταντίνο Μακρή.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει προσφυγή πέρυσι διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 5.000 ευρώ το οποίο η ΑΕΛ δεν κατέβαλε και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Έτσι η ΑΕΛ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών αν δεν καταβάλει τα χρήματα που οφείλονται στο νεαρό ποδοσφαιριστή. Κάτι που φυσικά αναμένεται να κάνει άμεσα. Πλην της ΑΕΛ με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν οι Πλατανιάς, Σπάρτη και Απόλλων Λάρισας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου ΜΑΚΡΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Chigozie UDOZI, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Θωμά ΓΡΑΙΚΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 579/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ