ΕΠΟ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό, βγαίνει άμεσα η απόφαση

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Λίγκας να ορίσει τη 15η εξ' αναβολής αγωνιστικής το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου, βγαίνει άμεσα η απόφαση.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Λίγκας να ορίσει τη 15η εξ' αναβολής αγωνιστικής το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου και η απόφαση αναμένεται να βγει άμεσα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Ιωάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος) ανέφεραν μεταξύ άλλων πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πήρε μια απόφαση κόντρα στους κανονισμούς, οι οποίοι παραβιάζονται και ζητά από το δικαστήριο να νομιμοποιήσει την απόφασή της, ανοίγοντας έτσι μια... κερκόπορτα για ανάλογες παραβιάσεις και στο μέλλον.

Ο δικηγόρος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, τόνισε πως η μοναδική επιλογή της διοργανώτριας αρχής ήταν να μπει η 15η αγωνιστική το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου (όπως έγινε δηλαδή ο ορισμός) και μετά να αρχίσει ο β' γύρος του πρωταθλήματος καθώς "αυτό μας ζήτησαν να κάνουμε η Nova και η ΕΡΤ".

Επίσης, τόνισε πως το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι ο βασικός λόγος για την προσφυγή και όχι η παραβίαση του κανονισμού, προσθέτοντας πως "όταν ο κανονισμός λέει η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, είναι σαφές ότι η αγωνιστική θα μπει εμβόλιμα στον α' γύρο. Αυτή είναι η πραγματική ερμηνεία του κανονισμού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ