ΕΠΟ

ΕΠΟ: Αντιπαράθεση Χούμπελ - Λυσάνδρου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίθεση από τον Χέρμπερτ Χούμπελ στα μέλη της ΕΠΟ που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και απάντηση από Μηνά Λυσάνδρου.

Η αποχώρηση επτά μελών του συμβουλίου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (Βακάλης, Παπαχρήστος, Ασλανίδης, Θωμαΐδης, Ψαρρόπουλος, Δημητρίου, Λεουτσάκος) που δεν συμφωνούσαν με το γεγονός ότι ανανεώθηκε η σύμβαση του Βίτορ Μέλο Περέιρα, χωρίς να υπάρξει ψηφοφορία των μελών, διότι ήταν απόφαση της FIFA, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, όπως και οι διαρροές σε ΜΜΕ κατά την διάρκεια του συμβουλίου.

"Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις και όχι να φύγουν", ανέφερε ο Αυστριακός, προσθέτοντας πως οι σύμβουλοι της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι ανεξάρτητοι, για να συνεχίσει: "Γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Το ίδιο γίνονταν και χθες στην Λίγκα".

Επίσης, είπε πως του δημιουργεί έκπληξη ότι εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο και ότι τα σάιτ αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν, δείχνοντας με το κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα. "Δεν ξέρω ελληνικά, αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα".

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Super League πέρα από εκπρόσωπος της ΑΕΚ, απάντησε πως "σε αυτή την αίθουσα εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και είμαι εδώ, δεν έφυγα. Ανακαλέστε, δεν έπρεπε να γίνει αναφορά στον Μελισσανίδη. Δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα".

"Μη νομίζετε ότι δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει, δεν είμαστε βλάκες. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά τα δημοσιεύματα λένε αυτά που σας μετέφερα", ανέφερε ακόμα ο κ. Χούμπελ, ο οποίος επέμεινε να απαντά στο ίδιο επιθετικό ύφος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ