ΕΠΟ

ΕΠΟ: Η επιστολή του Προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε την επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Διονυσάτου, στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ευάγγελο Γραμμένο σχετικά με την εργασιακή σχέση του γιου του με το OPEN TV.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, απέστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ομοσπονδίας, Γεράσιμος Διονυσάτος, στις 8 Ιανουαρίου.

Σε αυτή ζητά να διερευνηθεί εάν "συντρέχει κώλυμα συμμετοχής μου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παρ 7 του ίδιου καταστατικού" και τονίζει ότι σε περίπτωση καταφατικής απάντησης η παραίτησή του είναι αυτονόητη.

"Ενόψει δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αφορούν καθαυτή εργασιακή σχέση του υιού μου Δημητρίου Διονυσάτου με το κανάλι ΟΠΕΝ TV, παρακαλώ να με πληροφορήσετε, κατόπιν δικών σας ενεργειών, εάν η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του καναλιού ΟΠΕΝ TV υπάγεται στην ομάδα ΠΑΟΚ ΠΑΕ κατά την έννοια του άρθρου 44 παρ. 5 του καταστατικού της ΕΠΟ ώστε καταφατική περίπτωση θα συντρέχει κώλυμα συμμετοχής μου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παρ 7 του ίδιου καταστατικού. Είναι αυτονόητη η παραίτησή μου σε περίπτωση καταφατικής απάντησης", είναι το περιεχόμενο της επιστολής την οποία μπορείτε να δείτε χειρόγραφα πιο κάτω:

ΕΠΟ: Η επιστολή του Προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ