ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ζητά συνάντηση με FIFA/UEFA για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ζητά να γίνει άμεσα συνάντηση με τις FIFA και UEFA με άμεσο αντικείμενο τους κυβερνητικούς χειρισμούς των τελευταίων ημερών, τους οποίους η ομοσπονδία θεωρεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Συνάντηση με την ευρωπαϊκή (UEFA) και τη διεθνή (FIFA) ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζητά άμεσα η ελληνική ( ΕΠΟ) όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (3/2) υπό τον πρόεδρο, Ευάγγελο Γραμμένο.

Στην ΕΠΟ εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς των τελευταίων ημερών, για τους οποίους θεωρούν ότι αποτελεί ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, όπως εκφράστηκε στο Δ.Σ της Δευτέρας (3/2) είναι πολύ πιθανό να μεταβεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος, στην Ελβετία και τη Νιόν για κατ' ιδίαν συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι συμμετέχοντες εστίασαν - σύμφωνα με τα λεγόμενά τους - στην προσπάθεια της κυβέρνησης ν' ανατρέψει μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και στην ανάγκη αντίδρασης σε συνεννόηση με κορυφαίους αξιωματούχους των δυο διεθνών ομοσπονδιών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ