ΕΠΟ

Γραμμένος: "Αναγκαία η οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γραμμένοςσυμμετείχε στη χθεσινή (28/4) ευρεία τηλεδιάσκεψη και έθεσε το αίτημα οικονομικής στήριξης, από την Πολιτεία, των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, συμμετείχε στη χθεσινή (28/4) ευρεία τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και θέματα: "Προετοιμασία επανεκκίνησης Αθλητισμού - Προτάσεις προς την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού και Προτάσεις εμμέσων μέτρων στήριξης ερασιτεχνικού Αθλητισμού".

Ο ίδιος έθεσε υπ' όψη της Αθλητικής Ηγεσίας το αίτημα οικονομικής στήριξης, από την Πολιτεία, των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης στα οφέλη που προσέφερε ο μηχανισμός οικονομικής στήριξης που θέσπισε η κυβέρνηση, λόγω της λήψης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19.

"Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων που δεν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ωφελήματα της οικονομικής στήριξης από το Κράτος. Θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη σκέψη για τα σωματεία αυτά, που πράγματι έχουν πληγεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γραμμένος έθεσε επίσης το θέμα του σχεδιασμού για την επαναλειτουργία των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων και τη συνολική επανεκκίνηση του Ποδοσφαίρου στη χώρα, δεδομένου ότι, σε πρώτη φάση, ο σχεδιασμός της Πολιτείας αφορά στην έναρξη των δραστηριοτήτων των ατομικών αθλημάτων σε ανοιχτούς χώρους προπόνησης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ