ΕΠΟ

Γραμμένος: "Μάχη για να αλλάξουμε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, βρέθηκε στη γιορτή της ΕΠΣ Γρεβενών και μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης, λέγοντας πως η ηγεσία της ΕΠΟ δίνει μάχη για να αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, βρέθηκε στη γιορτή της ΕΠΣ Γρεβενών και μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης, λέγοντας πως η ηγεσία της Ομοσπονδίας δίνει μάχη για να αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Με τον κ. Κουπτσίδη (σ.σ πρόεδρος ΕΠΣ Γρεβενών) μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας. Ευχαριστώ τον κ. Ιβάν Σαββίδη για την παρουσία του εδώ, δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι παραμένει κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όταν αναλάβαμε είχαμε δώσει μία υπόσχεση, να αλλάξουμε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαστε ακόμα στην αρχή. Κάθε μέρα δίνουμε τη μάχη μας, προκειμένου να ανοίξουμε δρόμους και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας.

Είμαστε κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου σε ένα κακό οικονομικό περιβάλλον της χώρας, αλλά θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ