ΕΠΟ

Γραμμένος: "Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει"

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, εξερχόμενος της σύσκεψης με Super League υποστήριξε ότι "θέλω να πιστεύω πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, της ΕΠΟ, τους εκπροσώπους των ομάδων και των διαιτητών ολοκληρώθηκε και πλέον οι τελευταίοι σε νέα εσωτερική τους σύσκεψη θ' αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Εξερχόμενος της σύσκεψης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υποστήριξε ότι θέλει να πιστεύει πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα έχουμε κανονικά αγωνιστική, την 17η που είναι προγραμματισμένη για τις 4 και 5 Ιανουαρίου 2020.

"Εποικοδομητική ήταν η συζήτηση από τη Super League, τους εκπροσώπους των διαιτητών και την ΕΠΟ. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει, σεβόμενος όμως τη διαδικασία που ακολουθεί το άτυπο όργανο των διαιτητών, θα ήθελα να μείνω σε αυτό, χωρίς να προκαταβάλλω κάτι άλλο, που θα δυσχεράνει το έργο των διαιτητών. Είναι μία διαπίστωση, που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει, όπως θέλει", υποστήριξε ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ