ΕΠΟ

Κρίσιμη συνεδρίαση παρουσία της FIFA

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI

Καθοριστική συνεδρίαση θα έχει αύριο (Τετάρτη, 23/5) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου καθώς θα τεθούν επί τάπητος θέματα που έχουν να κάνουν με την Super League και την Football League και αφορούν την τροποποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα και του Κώδικα Δεοντολογίας.

Μια κρίσιμη συνεδρίαση έχει την Τετάρτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η οποία μάλιστα θα γίνει υπό την παρακολούθηση στελεχών της FIFA καθώς ως γνωστόν το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Στην ημερήσια ατζέντα υπάρχουν πολλά θέματα για τη Super League και τη Football League και αφορούν την τροποποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα αλλά και του Κώδικα Δεοντολογίας.

Επίσης στο τραπέζι της αυριανής συνάντησης θα πέσουν και οι προτάσεις για τις ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια, (Παναθηναϊκός και Πανιώνιος) προκειμένου εν συνεχεία να εγκριθούν από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου για τη συνεδρίαση της Τετάρτης αναφέρει:

"Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., τηςSuperLeagueκαι τηςFootballLeagueγια τροποποίηση κανονισμών της Ε.Π.Ο. (Κ.Α.Π., Κ.Ι.Μ.Π., Πειθαρχικός Κώδικας, Κώδικας Δεοντολογίας, Δικονομικός Κανονισμός), καθώς και προτάσεις τηςFootballLeagueγια τον κανονισμό επιτήρησης 2018-19.

Θα συζητηθούν επίσης οι εισηγήσεις αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-19 για τηSuperLeagueκαι τη FootballLeague, προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Τη συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης τηςFIFA".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ