ΕΠΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Συγχαρητήρια Γραμμένου στον ΠΑΟΚ για το τρόπαιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απέστειλε στον Ιβάν Σαββίδη συγχαρητήρια επιστολή, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απέστειλε στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, συγχαρητήρια επιστολή, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος, απέστειλε στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη την ακόλουθη επιστολή, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κύριε πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σας εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 από τον Π.Α.Ο.Κ.

Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλα τα στελέχη της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που συνεισέφεραν στην επιτυχία αυτή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ