ΕΠΟ

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ σε ΠΑΟΚ, Σαββίδη και ευχές σε Ατρόμητο, Αστέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ευχές για πρόκριση και σε Ατρόμητο, Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης ο κ. Γραμμένος με επιστολές που έστειλε σε Αστέρα και Ατρόμητου τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει των δυο αγώνων που δίνουν σήμερα για το Europa League.

Η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.

Πέραν της πολλαπλής σημασίας που έχει για την ομάδα σας η διπλή επιτυχία επί του πρώτου αντιπάλου της, οφείλω να σημειώσω ότι οι διεθνείς επιτυχίες των ελληνικών ομάδων αποκτούν ιδιαίτερο αντίκτυπο και στην ευρύτερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ε. Γραμμένος
Πρόεδρος Ε.Ε. Ε.Π.Ο.»

Ευχές για πρόκριση και στο Europa League

"Επ’ ευκαιρία των σημερινών επαναληπτικών αγώνων τουEuropa League, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με επιστολές του προέδρου της κ. Ε. Γραμμένου, εύχεται στους εκπροσώπους της χώρας μας στη διοργάνωση κάθε επιτυχία και πρόκριση στις επόμενες φάσεις, ώστε οι Έλληνες φίλαθλοι να απολαύσουν φέτος μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική χρονιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο να προβληθεί διεθνώς".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ