ΕΠΟ

Βασάλο: "Εμείς αποφασίζουμε για την ΚΕΔ"

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπιορν Βασάλο ξεκαθάρισε στο Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ότι η FIFA και η UEFA αποφασίζουν για την διαιτησία και ότι η παραμονή Περέιρα ήταν δική τους επιθυμία.

Ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, Μπιορν Βασάλο, ξεκαθάρισε στο Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ότι η FIFA και η UEFA αποφασίζουν για την ΚΕΔ και ως εκ τούτου η παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα είναι δική τους απόφαση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτοί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη διαιτησία.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Βακάλης, τόνισε πως δεν συμφωνεί με την παραμονή του Πορτογάλου στην ηγεσία της διαιτησίας και πως έμαθε τις αποφάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με τον κ. Βασάλο να απαντά πως ο Περέιρα παραμένει στη θέση του κατόπιν επιθυμίας των ξένων συνομοσπονδιών.

Παράλλη, αναφέρθηκε και στην επιστολή της Φατμά Σαμούρα, σύμφωνα με την οποία στο τέλος Ιουλίου 2019 ολοκληρώνεται η παρουσία της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA και πως ο Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραμείνει ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Μάλιστα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Μηνά Λυσάνδρου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ