ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού

NATIONS LEAGUE / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν χτες (4/9) τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε χθες (4/9) θετικός στον κορονοϊό, μετά από έλεγχο που έγινε από την UEFA. Ο ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Σλοβενία επειδή ανέβασε δέκατα, έμεινε απομονωμένος (εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, έδειξαν πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Όπως προβλεπτόταν από το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA, όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε νέα διαγνωστικά τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας μεταβαίνει σήμερα και ώρα 13:00 από την Λιουμπλιάνα στην Πρίστινα για τον αγώνα με το Κόσοβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Να τονιστεί πάντως ότι ο Ιόν Νικολαέσκου της Μολδαβίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μία μέρα μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, με τους Κοσοβάρους να αποτελούν τον αυριανό (6/9) αντίπαλο της γαλανόλευκης. Όπως είναι φυσικό, μετά το κρούσμα, τόσο η Μολδαβία όσο και το Κόσοβο, βρίσκονται σε συναγερμό εν αναμονή των νέων διαγνωστικών τεστ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ