ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ ΕΠΟ και αρχηγών

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γραμμένος τα είπε με τους αρχηγούς της Εθνικής μετά τον αγώνα με την Αρμενία και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή και να μην ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ για το καλό της γαλανόλευκης. Ποια ήταν η στάση των αρχηγών.

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα είναι πιο οριακή από ποτέ μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με την Αρμενία, που σε μεγάλο βαθμό περιορίζει τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις, οι οποίες δεν έμειναν αναπάντητες τόσο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιαδη, όσο και από τον Άγγελο Μπασινά, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Το κλίμα είναι δεδομένα βαρύ για τον προπονητή, το μέλλον του τίθεται εν αμφιβόλω, όμως δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις εν βρασμώ από τον Βαγγέλη Γραμμένο. Αυτό είναι και το κλίμα που προκύπτει από τη συνάντησή του με τους αρχηγούς της Εθνικής, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τους ζητά να κάνουν υπομονή για το καλό της Εθνικής και να μην πυροδοτήσουν περισσότερο την κατάσταση.

Οι διεθνείς συμφώνησαν και ουδέποτε έθεσαν το δίλημμα "εμείς ή αυτός", ούτε του έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό, αντιλαμβανόμενοι ότι προέχει η ηρεμία στην ομάδα. Προφανώς κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τα προβλήματα που υπάρχουν και την κατάσταση που έγινε ακόμα πιο βαριά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Ιταλία και Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες έχουν ανοικτά θέματα με τον προπονητή, ο Βαγγέλης Γραμμένος τα γνωρίζει, όμως από τη μεριά του θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να μην προβεί σε βιαστικές αποφάσεις, που ίσως είχαν το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διεργασίες και συζητήσεις, θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος, θα πέσουν ονόματα στο τραπέζι ( ήδη ακούγονται οι Ουζουνίδης και Δέλλας), αν παρθεί η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, για τον οποίον υπάρχουν πολλές φωνές στην Ομοσπονδία για άμεση απομάκρυνσή του.

Εν κατακλείδι, ο Βαγγέλης Γραμμένος συζήτησε με τους διεθνείς, άκουσε όσα είχαν να του πουν, ο ίδιος τους είπε τη δική του άποψη για την κατάσταση και τους ζήτησε να κάνουν λίγη υπομονή και να προετοιμαστεί η επόμενη μέρα για την Εθνική ομάδα. Όσο για τον προπονητή και τους παίκτες, βρίσκονται στους τόπους καταγωγής τους για τις διακοπές τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ